5. maaliskuuta 2017

Lämpötilapeitto

Ajattelin aloittaa näin maaliskussa 2017 lämpötilapeiton.

Joskus vuosi sitten tilasin summan mutikassa Dropsin lankoja, ihan vain testatakseni millaisia ne on. Iso osa puuvillalangoista jäi käyttämättä, joten nyt voisi sitten niitä tämän paaston aikana tuhlata.
Nytkin jos heti tänään aloitan virkkaamaan, niin reilut 60 riviä tulisi tehtyä ja siihen varmasti muutaman (50g) kerän sais pois laatikoista kuleksimasta.Tässä ois langat, joita käytän. Neljää eri lankatyyppiä, mutta ei se haittaa, kohan saa tuhlattua "turhat" langat.

Tuossa on siis 5 asteelle oma väri yli 25 lämpöasteesta alle 26 pakkasasteeseen.

Nyt vaan pitää miettiä et minkä mallisen teen. Ihan perus peitto tuntuu tylsältä, sahalaitanen vois olla kiva.. Toisaalta vois tehä semmosen tähden muotosen, mutta siinä yks kerros alkais oleen jo toukokuussa useemman langan pitunen...
Ehkä siis vaan sahalaitanen peitto.
Alotan ja lopetan sen mustalla, koska ajattelin kiertää sen sitten ensi vuonna mustalla..

Kunhan saan tehtyä parin kuukauden edestä kerroksia, postaan kuvaa siitä.

Kulutin tossa aiemmin päivällä yli tunnin ilmatieteenlaitoksen sivuilla, löytääkseni alkuvuoden keskilämpötilat jokaiselle päivälle. Rekisteröidyin sivuille ja jatkoin etsimistä, enkä löytänyt mitään. Sitten tajusin googlettaa "tammikuun 2017 keskilämpötila" (tai jotain muuta vastaavaa), niin Accuweather tuli ja pelasti!
Nyt täytyy vaan kirjata ylös noi ajat.

Eiku vaan töihin si!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti